Олександр Маркушин: Депутати міськради з чотирьох фракцій свідомо провалили голосування щодо «людських» питань

Imgonline Com Ua Resize Bfas2tbgje 1

На останній сесії Ірпінської міської ради група депутатів свідомо провалила голосування щодо більш ніж 30 питань, які мали бути ухвалені в інтересах звичайних жителів міста. Про це заявив міський голова Олександр Маркушин.

«26 серпня на сесії Ірпінської міської ради відбулася безпрецедентно ганебна ситуація. Як міський голова вважаю, що мешканці нашої громади мають про неї знати. Низка депутатів із кількох фракцій свідомо провалили голосування щодо звичайних «людських» питань. Окремі представники фракцій ВО «Батьківщина» (Пікулик Олександр, Страховський Андрій, Лавровський Денис, Ковтун Євгенія), «ЄС» (депутат Нагалевський Тимур тут відзначився абсолютним цинізмом по відношенню до своїх виборців), «Голос» (Скорик-Шкарівська Михайлина, В’язовченко Тарас, Руденко Сергій) та «Свобода» (Погорілий Роман, Степанюк Валерій) не голосували або утримались при розгляді більш як тридцяти рішень про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва житлових приватних будинків. Йдеться про звичайну приватизацію ділянок, де мешканці нашої громади, здебільшого, вже давно живуть і вирішили привести до ладу свою земельну документацію. Очевидно, що, попередньо змовившись, депутати цих фракцій не підтримали жодне із таких рішень!» – відзначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, «перед цим і після цього (ці депутати) голосували досить активно – навіть підтримуючи земельні питання підприємців».

Маркушин зауважив, що «переглянути це обурливе голосування можна на сайті Ірпінської міської ради». «Зверніть увагу на питання з 68 до 99», – наголосив він.

«Мені дуже прикро, що для деяких наших депутатів політичні інтриги та особисті амбіції стають вищими від їхніх обіцянок і зобов’язань перед виборцями! Вважаю неприпустимим повторення такої ситуації і вимагаю від депутатів відповідальної роботи. Нагадую, що всі вони складали присягу перед Ірпінською громадою і обіцяли відстоювати інтереси звичайних мешканців, а не використовувати їх для власної вигоди!» – підкреслив міський голова.

Нагадаємо, на початку сесії 26 серпня народний депутат України Андрій Клочко закликав депутатів міської ради відкинути політичні амбіції та спільно працювати для розвитку громади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300