Олександр Маркушин: «Ірпінь – велосипедний центр Київщини»

Image 2021 06 18 09:38:25

Стільки велоподій, як в Ірпені, не відбувається у жодному місті Київщини.  Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин на своїй сторінці у соцмережі.

«Думаю, не буде перебільшенням, якщо скажу, що Ірпінь – велосипедний центр Київщини! Стільки цікавих велоподій, як у нас, мабуть, не відбувається у жодному місті області. Тільки-но ми попрощалися з учасниками масштабної велогонки «Gravel Challenge», а уже готуємося приймати великий веломарафон «TransUkraine – bikepacking race 2021», — написав Олександр Маркушин. 

Нагадаємо, учасники веломарафону подолають 1500 км Україною. Стартувати вони будуть на центральній площі Ірпеня, а фінішуватимуть у Львові. Маршрут проляже через Ірпінь, Овруч, Шацьк, Пилипець, Львів. До участі у веломарафоні зареєструвалося 185 учасників з України та з-за кордону. Обмеження руху по маршруту веломарафону 26 червня буде з 09:00 до 10:00. 

для полиции рисунок

Нагородження велосипедистів відбудеться 18 липня в Ірпені, на набережній.

Організаторами веломарафону є відомі українські велосипедисти-блогери Йохан Кляйн та Ігор Устименко, які нещодавно вже випробовували ірпінські веломаршрути та організовували тут кілька змагань, зокрема «Gravel Challenge» та міжнародний веломарафон «GRVL200 – Ірпінь».

Марафон відбудеться за підтримки Ірпінської міської ради та мера міста Олександра Маркушина. Генеральний спонсор заходу – ТОВ «Відважних».

Як відомо, такий веломарафон проводиться уже вдруге. Минулого року учасники стартували з міста Новгород-Сіверський (Чернігівська область), їхали через Ірпінь, Вінницю, Рівне, Чернівці й фінішували в Ужгороді.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300