Олександр Маркушин підтримав проведення благодійного забігу для допомоги юній ірпінчанці

Photoeditorsdk Export (52)

Ініціативу щодо проведення 1 серпня в Ірпені благодійного забігу для збору коштів на лікування юної ірпінчанки Анастасії Кравченко підтримав перший заступник міського голови Олександр Маркушин. На своїй сторінці в соцмережі він закликав долучатися до цієї акції.    

«Завтра на набережній відбудеться благодійний забіг на підтримку Анастасії Кравченко. У маленької мешканки Ірпеня важке захворювання і допомогти їй — наш обов’язок. Зустрічаємося о 8:00!» — написав Маркушин.

Нагадаємо, раніше про організацію забігу повідомила голова ГО «Територія спорту», керівниця спецпроєкту ITV «Допоможи конкретній людині» Олеся Олійник.

«Сім’ю Насті знаю як доброзичливих, активних людей. Днями вони почули страшний діагноз: “рецидив після аутологічної трансплантації, лімфома беркіта — пухлина малого тазу”. Вартість операції — 220 тис. $. Ця сума для родини непосильна, і сподівання тільки на нас, сильну і дружну громаду», – зазначила Олеся.

Зустріч учасників забігу відбудеться на ірпінській набережній біля мосту. Дистанція – 5 км. Благодійний внесок — 150 грн.

Допомогти родині можна вже зараз, перерахувавши кошти на картку «Приватбанку» 5168 7573 2203 4614 (Кравченко Анна Валеріївна, мама).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300