Проєкт відновлення Ірпеня буде представлений на кліматичній конференції ООН

Photoeditorsdk Export

Сьогодні в місті Шарм-ель-Шейх (Єгипет) на кліматичній конференції ООН COP27 буде представлено проєкт «Irpin Reconstruction Summit» (IRS). Одним із спікерів панелі буде Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Про це повідомляється на сторінці IRS у фейсбуці.

Презентація відбудеться в першому в історії конференції українському павільйоні.

«Панель IRS на COP27 покликана презентувати принципи, на яких мають будуватися процеси відновлення українських міст, та показати конкретні приклади і методології реконструкції для делегатів конференції в офлайн- та онлайн-форматі. Також панель буде проходити з залученням різних зацікавлених сторін до діалогу про те, як фізично відновити у стійкий спосіб міста України після війни. Запрошені доповідачі від відомої італійської архітектурної групи «Boeri Architect», ПРООН та інші», – зазначається в повідомленні IRS.

У презентації також візьмуть участь представники проєктного офісу «Irpin Reconstruction Summit»: радник із кліматичних питань Доменіко Віто та радник із технологічних і екологічних питань Владислав Малашевський.

Презентація триватиме з 14:00 до 15:30. Охочі можуть подивитися онлайн-трансляцію.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Владислав Малашевський і проєктна менеджерка української групи IRS Олена Ямпольська представили «Irpin Reconstruction Summit» на Міжнародній експертній конференції з питань відновлення, відбудови та модернізації України, що відбулася в Берліні. У конференції брали участь Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, Канцлер ФРН Олаф Шольц і Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль; Президент України Володимир Зеленський виступив перед учасниками форуму за допомогою відеозв’язку.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300