Олександр Маркушин закликав депутатів Ірпінської міськради допомогти соціально незахищеним містянам

Photoeditorsdk Export 2020 03 19t181402.461

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин закликав депутатів міськради в період карантину організувати допомогу у своїх округах багатодітним сім’ям, літнім самотнім людям та людям із інвалідністю. Про це він сказав, виступаючи сьогодні на сесії ради.

«Хочу попросити депутатський корпус у цей час, коли у нас карантин, максимально попрацювати на місцях, у своїх округах. У вас у кожного в окрузі є багатодітні родини, є люди похилого віку, самотні, ті, які не можуть самостійно пересуватися. Їм потрібна буде допомога в придбанні харчів, ліків. Просимо до цього долучитися», — зазначив Маркушин.  

За його словами, «у нас уже є волонтерський рух, який очолює Антон Головенко; якщо хтось не буде справлятися — просимо звертатися, будемо допомагати». «Тільки разом ми зможемо все подолати», — підкреслив перший заступник мера.

Нагадаємо, сьогодні на сесії міськради Олександр Маркушин звернувся до депутатського корпусу і бізнесменів з проханням допомогти з фінансуванням термінового капітального ремонту інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — і отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300