Реклама

Олександр Маркушин закликав депутатів Ірпінської міськради допомогти соціально незахищеним містянам

Олександр Маркушин закликав депутатів Ірпінської міськради допомогти соціально незахищеним містянам

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин закликав депутатів міськради в період карантину організувати допомогу у своїх округах багатодітним сім’ям, літнім самотнім людям та людям із інвалідністю. Про це він сказав, виступаючи сьогодні на сесії ради.

«Хочу попросити депутатський корпус у цей час, коли у нас карантин, максимально попрацювати на місцях, у своїх округах. У вас у кожного в окрузі є багатодітні родини, є люди похилого віку, самотні, ті, які не можуть самостійно пересуватися. Їм потрібна буде допомога в придбанні харчів, ліків. Просимо до цього долучитися», — зазначив Маркушин.  

За його словами, «у нас уже є волонтерський рух, який очолює Антон Головенко; якщо хтось не буде справлятися — просимо звертатися, будемо допомагати». «Тільки разом ми зможемо все подолати», — підкреслив перший заступник мера.

Нагадаємо, сьогодні на сесії міськради Олександр Маркушин звернувся до депутатського корпусу і бізнесменів з проханням допомогти з фінансуванням термінового капітального ремонту інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — і отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!