Олександр Маркушин знову закликав ірпінців не поспішати повертатися в місто (відео)

Photoeditorsdk Export (9)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин учергове застеріг жителів Ірпеня, які евакуювалися, від повернення чи візитів у місто.

«Друзі, багато хто мене запитує, чи можна приїхати в Ірпінь, щоб перевірити, в якому стані дім, чи забрати машину, чи вивезти домашнього улюбленця. На сьогодні відповідь одна і дуже категорична – НІ! Місто ще обстрілюється ворогом, у місті багато розтяжок, мін і нерозірваних снарядів», – наголосив мер у повідомленні на своєму телеграм-каналі й на сторінці у фейсбуці.

Він також опублікував відеозвернення, яке записав біля руїн свого будинку, знищеного в результаті ворожого обстрілу.

«Хоча ми звільнили місто й закінчуємо його зачищати, тут небезпечно. Від снаряда, від «Градів», від мінометів ніщо не врятує, ніхто не врятує й ніхто з вас не буде застрахований, що у вас не влучать. Ваша найкраща допомога мені й нашій команді – залишатися там, де ви зараз перебуваєте, в безпечних місцях. Я обов’язково всім сповіщу, коли можна буде повертатися в наше місто», – сказав Маркушин.

Нагадаємо, вчора голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк також закликав ірпінців поки що не повертатися додому.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300