Опівдні припиняється рух електричок і закриваються вокзали

2518

Відповідно до рішення уряду, сьогодні опівдні припиниться рух приміських поїздів, повідомляє «Укрзалізниця». Також для запобігання поширенню коронавірусної інфекції будуть запроваджені обмеження на відвідування залізничних вокзалів.

«З 12 годин 00 хвилин 18.03.2020 р. «Укрзалізниця» призупиняє курсування приміських поїздів. Більшість поїздів не вирушать за маршрутом. Деякі приміські поїзд прослідують за скороченим маршрутом, щоб завершити його до 12.00», – зазначається в повідомленні.

З 12.00 усі залізничні вокзали будуть закриті для відвідувачів, туди пускатимуть одночасно не більше 10 осіб. Працюватимуть лише залізничні каси на повернення квитків.

«Квитки на скасовані поїзди можна буде повернути протягом місяця. Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на всі скасовані через введення карантину рейси. Квитки, придбані через Інтернет, повертаються через онлайн-сервіси», – повідомляє «Укрзадізниця».

Для захисту своїх працівників від інфекції «Укрзалізниця» обмежила роботу контактного центру – телефонні дзвінки не приймаються. Опрацьовуються тільки онлайн-звернення громадян. Пасажири можуть звернутися до контактного центру, надсилаючи повідомлення в месенджер офіційної сторінки Укрзалізниця — Ukrzaliznytsia у «Facebook».

Для оперативного інформування пасажирів постійно оновлюються сайт, сторінка у «Facebook» і «Telegram»-канал @UkrzalInfo https://t.me/UkrzalInfo.

Нагадаємо, на період дії обмежувальних заходів, пов’язаних із загрозою коронавірусу, припиняється автобусне сполучення Ірпеня з Києвом, Бучею, селищами Приірпіння, а також перевезення пасажирів містом.

Як повідомлялося, Постановою Кабінету Міністрів запроваджена заборона на залізничні, авіа- та автобусні міжміські й міжобласні пасажирські перевезення, а також на роботу метрополітенів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300