П’ятеро каратистів із Ірпеня стали призерами чемпіонату світу в Кракові

Photoeditorsdk Export 2021 11 22t163514.133

Вихованці ірпінського спортивного клубу «Санчін» завоювали 5 медалей на чемпіонаті світу з кіокушинкай карате: дві золоті, одну срібну й дві бронзові. Про це повідомила керівниця клубу Ірина Петренко.

Чемпіонат за версією KWF пройшов у польському місті Кракові. Перше місце посіли Олександр Баєр і Тимур Богач, друге – Ілля Сергієнко, третє – Михайло Бєлкін і Ростислав Гай.

«Щоденні виснажливі тренування, дієти, щоб тримати необхідну вагу для категорії, навчання у випускних класах, фінансові витрати – важкий тернистий спортивний шлях до перемоги», – зазначила Ірина Петренко на своїй сторінці у фейсбуці.

У командному заліку збірна України здобула перше місце. Срібло вибороли господарі чемпіонату – команда Польщі, бронзу – спортсмени з Іспанії. Загалом у змаганнях брали участь збірні 32 країн, у складі яких виступали 684 бійці.

Нагадаємо, в червні цього року 19 вихованців клубу «Санчін» стали призерами міжнародних турнірів із кіокушинкай карате, які проходили в Польщі та Болгарії.

На початку листопада 10 представників клубу вибороли призові місця на чемпіонаті України серед молодших юнаків та дівчат (2007–2012 років народження) в розділі куміте.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300