Пацієнти ірпінського госпіталю отримали спортивний тренажер

Photo.888

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин передав сьогодні пацієнтам місцевого військового госпіталю спортивний тренажер «гребля». Про це розповів депутат міськради Антон Головенко, який донедавна очолював в Ірпені Громадську раду учасників АТО.

«Сьогодні спортивний тренажер «гребля» нарешті опинився у наших ветеранів, які проходять лікування в ірпінському військовому шпиталі. Недешева штука, я вам хочу сказати. Тому збирали всім містом. А сьогодні вже офіційно від громади Ірпеня міський голова Олександр Маркушин передав цей тренажер з рук в руки. Тепер хлопці і, до речі, дівчата, які проходять лікування та реабілітацію, зможуть займатись спортом і, можливо, ставити за мету представляти нашу країну на міжнародних змаганнях «Ігри нескорених» («Invictus Games»)! Адже ми спеціально підбирали цей тренажер, який буде відповідати саме цим змаганням», – зазначив Головенко на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, 23 листопада Антон Головенко склав повноваження очільника Громадської ради учасників АТО при Ірпінському міському голові. Новим керівником ветеранської організації обрали Юрія Калініна.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300