Пів століття тому почалося заселення перших двоповерхівок на Привокзальній площі в Ірпені

Photoeditorsdk Export 2020 05 25t183138.594

Сьогодні виповнилося пів століття з того дня, коли в перші багатоквартирні будинки на Привокзальній площі в Ірпені почали заселятися мешканці. Про це розповів на своїй сторінці в соцмережі перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

«Рівно 50 років тому, 25 травня 1970 року, почалося заселення перших багатоквартирних будинків на Привокзальній площі Ірпеня! Будинки будувалися за участю підприємства «Укрдержліспроєкт», яке й нині успішно працює в нашому місті. А більшість новоселів були лісопроєктівцями. За ці півстоліття у цих будинках сформувалися свої традиції, виросло не одне покоління. Але є багато й тих, хто добре пам’ятає травень 1970-го», — відзначив Маркушин.

Він разом із депутатом Ірпінської міськради від цього округу Андрієм Страховським привітав жителів будинків-ювілярів та зазначив, що в цьому році тут відбудеться ремонт прибудинкової території. При цьому Олександр Маркушин зауважив, що «взагалі, в цьому окрузі прибудинкові території вже масовано робляться».

Будинкам на Привокзальній 50 років

Рівно 50 років тому, 25 травня 1970 року, почалося заселення перших багатоквартирних будинків на Привокзальній площі Ірпеня! Будинки будувалися за участю підприємства «Укрдержліспроект», яке й нині успішно працює в нашому місті. А більшість новоселів були лісопректівцями. За ці півстоліття у цих будинках сформувалися свої традиції, виросло не одне покоління. Але є багато й тих, хто добре пам’ятає травень 1970-го.Разом з депутатом ІМР Андрієм Страховським щиро вітаємо всіх мешканців з ювілеєм будинків! #Ірпінь #Irpin #Україна #Київщина #Приірпіння #Ирпень #Київська_область #Ukraine #Олександр_Маркушин #нові_обличчя #Андрій_Страховський

Gepostet von Олександр Маркушин am Montag, 25. Mai 2020

Як повідомлялося, зараз триває реконструкція двору будинків №4-Б і №6-А на вулиці Антонова та №2 і №4 на Привокзальній площі.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300