Представники проєкту «Irpin Reconstruction Summit» беруть участь у Конференції ООН зі змін клімату

Photoeditorsdk Export

Представники проєкту «Irpin Reconstruction Summit» (IRS) – радник із кліматичних питань Доменіко Віто й радник із технологічних та екологічних питань Владислав Малашевський беруть участь у Конференції ООН зі змін клімату СОР27, яка проходить у Єгипті. Про це повідомляється на сторінці IRS у фейсбуці.

На цьому форумі Україна вперше має свій павільйон.

«Україну та українські міста підтримають з відбудовою ще більше, якщо відбудова буде розумна, стала, екологічна», – зазначила в соцмережах проєктна менеджерка IRS Ірина Ярмоленко.

Вона повідомила, що Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та команда IRS 17 листопада матимуть панель в українському павільйоні на тему «Повоєнна стала відбудова міст України».

Нагадаємо, наприкінці жовтня Владислав Малашевський і проєктна менеджерка української групи IRS Олена Ямпольська представили «Irpin Reconstruction Summit» на Міжнародній експертній конференції з питань відновлення, відбудови та модернізації України, що відбулася в Берліні. У конференції брали участь Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, Канцлер ФРН Олаф Шольц і Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль; Президент України Володимир Зеленський виступив перед учасниками форуму за допомогою відеозв’язку.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300