Реклама

Прем’єр-міністр та віцепрем’єр-міністр України перевірили відбудову багатоповерхівок Ірпеня та Гостомеля

Прем’єр-міністр та віцепрем’єр-міністр України перевірили відбудову багатоповерхівок Ірпеня та Гостомеля

Сьогодні, 1 серпня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль разом із віцепрем’єр-міністром Михайлом Федоровим відвідали Ірпінь та Гостомель, де реалізується проєкт відбудови багатоквартирних житлових будинків. Про це повідомив Денис Шмигаль.

Відбудовують житлові будинки за кошти зібрані на платформі UNITED24. За словами Прем’єр-міністра України, на це вже передали 638,9 мільйонів гривень. На першому етапі проєкту мають відбудувати 18 будинків, де житимуть 4,5 тисячі людей. Роботи проводяться на 13 об’єктах в Ірпені, Гостомелі, Бородянці та Милі.

«Будинки утеплюються, відновлюються інженерні мережі. Ми визначили безпеку, енергоефективність, екологічність та безбар’єрність наскрізними параметрами відбудови. Важливо, щоб усі вони були дотримані», — додав Шмигаль.

Нагадаємо, наприкінці липня на платформі UNITED24 закрили збір на відбудову ще одного ірпінського будинку. 330 тисяч доларів зібрали на відновлення пошкодженої багатоповерхівки на вулиці Лисенка, 14Г. Амбасадором цього проєкту був відомий український боксер Олександр Усик

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!