Професор і доценти університету провели гуртки для ірпінських ліцеїстів

78648407 584740822296984 3650142041712623616 O

Викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) провели для учнів Ірпінського академічного ліцею в Київській області заняття наукових гуртків. Про це сьогодні, 28 листопада, повідомляється на сторінці ліцею у фейсбуці.

Зазначається, що напередодні гурток «Основи економіки та менеджменту» вели для ліцеїстів професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП Олександр Луцій та кандидат економічних наук, старший викладач кафедри фінансів Зоя Тітенко, гурток «Іноземна філологія» провела кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей Оксана Пономаренко,а гурток «Біотехнологія, екологія» – доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Андрій Бабицький.

«Перед початком занять науковці ознайомили учнів із напрямами діяльності кафедр, які вони представляють. Розповіли про можливості здобувати актуальні професії, брати участь у різноманітних наукових заходах, у тому числі – міжнародних», – розповідається в публікації.

Нагадаємо, Ірпінський академічний ліцей відкрився цього року завдяки співпраці міської ради та НУБіП. До нього вступили 330 учнів, сформовано 13 класів. Навчання проводиться за гуманітарним, природничо-математичним та інформаційно-технологічним напрямами.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300