Проєкт «Irpin Reconstruction Summit» презентували на Європейському форумі сталих міст

308356387 620549859525282 5826750690465488259 N

Депутатка Ірпінської міської ради Оксана Нечитайло та керівник відділу містобудування та архітектури ІМР Михайло Сапон презентували проєкт «Irpin Reconstruction Summit» на Європейському форумі сталих міст (European Urban Resilience Forum) в Афінах. Про це повідомляє фейсбук-сторінка проєкту.

«Поважні учасники Форуму однозначно висловили підтримку українській делегації. Це свідчить про те, що наша місія – створення на базі Ірпеня пілотного проєкту швидкої реконструкції зруйнованого українського міста за підтримки міжнародної спільноти, використовуючи сталі природооутворюючі та відновлювальні технології – реальна і доступна», – зазначила Оксана Нечитайло.

«Саме над цим працює команда проєкту “Irpin Reconstruction Summit” та наші партнери», – наголошується на сторінці проєкту.

Зазначається також, що презентація відбулася завдяки ініціативі та сприянню ПРООН в Україні.

Нагадаємо, мер Ірпеня Олександр Маркушин і  голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк представили проєкт «Irpin Reconstruction Summit» виконувачці обов’язків постійного представника ПРООН в Україні Манал Фоуані під час її візиту в Ірпінь у серпні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300