Призерку світового турніру зі стронгмену Ольгу Лящук нагородили в Ірпінській міськраді

Photoeditorsdk Export 2021 11 26t105038.680

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин вручив подяку та грошовий сертифікат на 50 тис. грн спортсменці з Ірпеня Ользі Лящук, яка посіла друге місце на світовому фестивалі «SBD Official Strongman Games». Нагородження відбулося під час сесії міської ради.

«Дякую, що ви підтримуєте спортсменів – це дуже важливо для людей, які ставлять для себе великі цілі», – сказала Ольга Лящук.

Також вона подякувала міському голові за розвиток Ірпеня. «Нашому меру Олександру Маркушину хочу висловити окрему подяку, тому що ви настільки гарним зробили місто! Я приїхала сюди й подумала: як тут ідеально! Тут просто рай для життя: фонтани, все цвіте, пахне, такі парки чудові. І коли вдихаєш повітря, думаєш: це ідеальне місто!» – відзначила спортсменка, яка цього року стала жителькою Ірпеня.

Нагадаємо, Ольга Лящук декілька разів здобувала титул найсильнішої жінки планети. Турнір «SBD Official Strongman Games» проходив 12–14 листопада у м. Дейтона-Біч (США) за участю спортсменів із 22 країн світу. Ольга, яка на початку фестивалю пошкодила ногу, поступилася переможниці змагань лише одним балом.

Напередодні світового турніру ірпінчанка встановила два нові національні рекорди України.

Також на сесії міськради були вручені подяки та заохочувальні грошові сертифікати по 5 тис. грн таеквондистці Карині Пономарь та її тренеру Андрію Парасюку.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня студентка Державного податкового університету Карина Пономарь стала срібною та бронзовою призеркою чемпіонату Європи з таеквондо ІТФ, який відбувся в грецькому місті Іракліон. У листопаді вона виборола Кубок України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300