Ірпінці на чолі з Карплюком поїхали до Києва велосипедами

вело титул1

Зранку голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк, представники міської ради та громади міста організували велопробіг від вулиці Університетська в Ірпені до мікрорайону Академмістечко у Києві.

«Сьогодні разом з громадою Ірпеня їдемо до Києва на велосипедах, щоб нагадати меру Києва Віталію Кличку про ідею спільного створення велодоріжки і смуги громадського транспорту між нашими містами. Ми знаємо, що Віталій Кличко — завзятий велосипедист. І він обов’язково зверне увагу на наші пропозиції щодо спільної побудови велодоріжки Ірпінь-Київ.

Будівництво велосипедної смуги дасть можливість людям добиратися на роботу в Київ велосипедним транспортом в екологічно-чистий спосіб, не забруднюючи повітря. Якщо прибрати на станції метро Академмістечко кілька незаконно встановлених МАФів, то можна облаштувати велосипедну парковку» — сказав Володимир Карплюк.

Він також зауважив, що мешканці Приірпіння, які добиратимуться на роботу велосипедами, розвантажать громадський транспорт, який курсує до столиці та у зворотному напрямку.

Раніше Володимир Карплюк заявив про готовність Ірпеня до співфінансування з Києвом смуг для громадського та велосипедного транспорту.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300