Сапери добровольчого формування Ірпінської громади пройшли курс підготовки інструкторів із розмінування (відео)

Photoeditorsdk Export (5)

Сапери відділення розмінування добровольчого формування Ірпінської міської територіальної громади №1 успішно закінчили курс підготовки інструкторів «Навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами» (EORE – Explosive Ordnance Risk Education) та отримали відповідні сертифікати. Про це повідомляє сайт ірпінської «Муніципальної варти».

«Якщо ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет або потребуєте обстеження [приміщення чи території] на наявність таких предметів — телефонуйте на цілодобову «гарячу лінію» першого добровольчого формування Ірпінської МТГ: (068)379-92-27 (також доступні месенджери «Viber», «Telegram» та «WhatsApp»). Лінія працює для Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців та Діброви», – зазначається повідомленні.

Також повідомляється, що, «зважаючи на більш ніж серйозну й загрозливу ситуацію, пов’язану з ризиками від вибухонебезпечних предметів на території громади, відділення розмінування ДФІМТГ №1 продовжує інформування щодо мінної небезпеки і проводить просвітницьку роботу серед цивільного населення про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів».

Нагадаємо, днями бійці добровольчого формування Ірпінської громади №1 узяли участь у навчаннях, які тривали півтори доби.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300