Реклама

Сапери добровольчого формування Ірпінської громади пройшли курс підготовки інструкторів із розмінування (відео)

Сапери добровольчого формування Ірпінської громади пройшли курс підготовки інструкторів із розмінування (відео)

Сапери відділення розмінування добровольчого формування Ірпінської міської територіальної громади №1 успішно закінчили курс підготовки інструкторів «Навчання з попередження ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами» (EORE – Explosive Ordnance Risk Education) та отримали відповідні сертифікати. Про це повідомляє сайт ірпінської «Муніципальної варти».

«Якщо ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет або потребуєте обстеження [приміщення чи території] на наявність таких предметів — телефонуйте на цілодобову «гарячу лінію» першого добровольчого формування Ірпінської МТГ: (068)379-92-27 (також доступні месенджери «Viber», «Telegram» та «WhatsApp»). Лінія працює для Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців та Діброви», – зазначається повідомленні.

Також повідомляється, що, «зважаючи на більш ніж серйозну й загрозливу ситуацію, пов’язану з ризиками від вибухонебезпечних предметів на території громади, відділення розмінування ДФІМТГ №1 продовжує інформування щодо мінної небезпеки і проводить просвітницьку роботу серед цивільного населення про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів».

Нагадаємо, днями бійці добровольчого формування Ірпінської громади №1 узяли участь у навчаннях, які тривали півтори доби.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!