Стаціонар Ірпінської лікарні частково відновив свою роботу (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 05 13t161934.336

У багатопрофільному стаціонарі Ірпінської центральної міської лікарні зняли карантин. Там відновили екстрену та частково — планову госпіталізацію пацієнтів. Про це журналістам ITV повідомив директор закладу Антон Довгопол.

«Ми відновили роботу відділень травматології, хірургії, неврології, терапії та інтенсивної терапії. Штат доукомплектували за рахунок штатів нашої поліклініки і вже приймаємо пацієнтів з екстреної та невідкладної медичної допомоги. Щодо пацієнтів, які потребують планової госпіталізації, то їх ми будемо приймати лише за скеруванням сімейного лікаря та наявності ПЛР-тестування на коронавірус, як це рекомендує МОЗ», — зазначив Довгопол.

За його словами, вже відомі результати ПЛР-дослідження на COVID-19 усіх осіб, що контактували з медиками Ірпінської лікарні, в яких було підтверджено коронавірусну хворобу. На сьогодні COVID-19 підтвердили у 24 медпрацівників.

«З 24-х осіб у 17-ти перебіг захворювання безсимптомний – вони знаходяться на самоізоляції під наглядом сімейних лікарів. Семеро лікуються у нашому інфекційному відділенні. Із них у чотирьох осіб середня ступінь важкості перебігу захворювання, загрози їхньому життю на даний момент немає, і у трьох – легка форма», — розповів лікар.

Нагадаємо, 3 травня був підтверджений діагноз COVID-19 у хірурга та анестезіолога Ірпінської центральної лікарні, а 8 травня — у ще 17-ти медпрацівників закладу. Через це в лікарні було оголошено карантин та призупинено госпіталізацію нових пацієнтів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300