Маркушин: завдяки «United24» в Ірпені відбудують 7 багатоквартирних будинків і стадіон

323715626 849784452986570 3529092325292119335 N (1)

Реалізація проєктів із відбудови України, які фінансуватимуться завдяки платформі «United24», розпочнеться з Ірпеня. У рамках цієї програми в місті будуть відбудовані 7 багатоквартирних будинків і стадіон «Чемпіон». Про це повідомив міський голова Олександр Маркушин після сьогоднішнього візиту в Ірпінь Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Віцепрем’єр-міністра з відновлення України — Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова, Віцепрем’єр-міністра – Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби та зірки футболу, амбасадора «United24» Андрія Шевченка.   

«Я радий повідомити, що офіційна програма Відбудови України починається з нашого міста-героя Ірпеня. 7 багатоквартирних будинків та стадіон «Чемпіон» будуть відбудовані в Ірпені завдяки платформі «United24», яку ініційовано Президентом України, – зазначив Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці. – Також завдяки «United24» будуть відбудовані ще 11 будинків в Гостомелі, Бородянці, селах Бузова та Мила».

За словами мера, загалом на відновлення 18 будинків на Київщині уряд уже спрямував 465 млн грн.

«Ці гроші донатили люди і компанії з 110 країн світу, і я безмежно їм за це вдячний, адже весь світ об’єднався для допомоги нашому місту і перемоги України!» – наголосив міський голова.

Він висловив подяку представникам державної влади та команді «United24». «Окреме спасибі зірці футболу Андрію Шевченку за особисту опіку над нашим стадіоном «Чемпіон», всій команді «United24» та координаторці благодійної платформи «United24» Ярославі Гресь», – підкреслив Маркушин.

Нагадаємо, 150 тис. євро на відновлення ірпінського стадіону «Чемпіон» було зібрано під час благодійної акції за участю Андрія Шевченка, проведеної на базі футбольного клубу «Мілан» 21 вересня. На початку листопада легендарний футболіст закликав благодійників долучитися до збору коштів на реконструкцію стадіону.

Також 600 тис. грн зібрали на відбудову «Чемпіона» футбольний клуб «Шахтар» і офіційний телетранслятор Української прем’єр-ліги «Setanta Sports Ukraine». Донецький клуб разом із платформою «United24» організував продаж віртуальних квитків на матч чемпіонату України «Шахтар» – «Динамо», який відбувся 16 жовтня, а компанія «Setanta Sports Ukraine» пожертвувала кошти, виручені від передплат на своєму сайті.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300