Суд підтвердив законність прийняття бюджету Коцюбинського

Photoeditorsdk Export 2019 10 09t180518.475

Коцюбинська селищна рада довела в суді законність прийняття бюджету селища на 2019 рік. Про це повідомив в. о. селищного голови Сергій Даніш.

«Київський окружний адміністративний суд підтвердив, що бюджет Коцюбинського на 2019 рік був прийнятий відповідно до чинного законодавства», – написав він на своїй сторінці в соцмережі.

Сергій Даніш розповів, що позов про скасування рішення селищної ради від 22 грудня минулого року про бюджет Коцюбинського на 2019 рік подав депутат Микола Єременко, а третіми особами в цій справі на його підтримку виступили депутати з команди колишнього селищного голови Ольги Матюшиної: Олександра Куцан, Андрій Скіпальський, Оксана Недашківська, Ліна Радуда, Олександр Ковальчук, Євгеній Домбровський, Наталія Пилипенко, Олена Сокотюк.

«Вже більше року ці депутати, яких вибрали мешканці Коцюбинського для представлення і відстоювання своїх інтересів, не відвідують сесій селищної ради, а якщо і приходять на засідання, то не реєструються і не голосують. Мотивують це незаконним, на їхню думку, відстороненням з посади селищного голови Ольги Матюшиної та незаконно прийнятим селищним бюджетом на цей рік. Зараз хочу вкотре наголосити, що вже другий суд заперечує ці їхні твердження. 4 вересня Київський окружний адміністративний суд відмовив Матюшиній у поновленні її на посаді, а днями рішення суду засвідчило, що бюджет Коцюбинського законний», – зазначив очільник селища.

Він закликав депутатів «припинити грати в ці політичні ігри і нарешті почати працювати на благо мешканців своїх округів». «Вас обирали не для політичних інтриг та баталій, а для роботи на громаду селища!» – підкреслив Сергій Даніш.

Нагадаємо, проти Ольги Матюшиної відкрито 19 кримінальних проваджень за низку порушень закону – від підроблення офіційних рішень до розкрадання держсубвенцій в особливо великих розмірах. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300