Суд знову визнав законними громадські слухання щодо генплану Ірпеня

2019 06 19 Sud 5d0a207d399b4

Шостий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги на рішення Київського окружного адміністративного суду, який визнав законними громадські слухання щодо оновлення генерального плану Ірпеня. Апеляційну скаргу залишено без задоволення, рішення суду першої інстанції – без змін, пише «Правда Ірпеня».

Посилаючись на інформацію, отриману в Ірпінській міській раді, видання зазначає, що рішення апеляційного суду набуло законної сили, і ним остаточно визнано «законність проведення громадських слухань при коригуванні генерального плану Ірпеня, яким передбачено узаконення та збереження зелених зон міста».

Нагадаємо, 6 серпня Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив апеляційну скаргу громадянина Сергія Гапона на рішення Київського окружного адміністративного суду, який визнав правомірність дій виконкому Ірпінської міської ради та в. о. міського голови під час скликання і проведення громадських слухань.

Крім того, Київський окружний адміністративний суд відмовив громадянину Олексію Зіневичу в задоволенні його позову до Ірпінської міської ради, в якому він просив визнати громадські слухання «Оновлення генерального плану м. Ірпінь», проведені 30 листопада 2018 р., такими, що не відбулися.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300