Танцювальна пара з Ірпеня виступила у півфіналі світового чемпіонату в Лондоні  

Photoeditorsdk Export

Професійний танцювальний дует із Ірпеня – майстри спорту України міжнародного класу Олександр Кравчук і Олеся Гецко – представили Україну у півфіналі найпрестижніших світових  змагань зі спортивних бальних танців «The International Championship» та посіли 12-е місце. Про це повідомила пресслужба Ірпінської міської ради.

Чемпіонат пройшов у Королівському Альберт Холі в Лондоні, в ньому брали участь понад 100 пар із різних куточків світу. Україна була представлена на цих змаганнях уперше за їхню 69-річну історію.

«Ми вдячні долі, що в нас є сьогодні можливість займатися улюбленою справою, якій ми присвятили все своє життя. Після 24 лютого ми більше не виходимо на паркет представляти лише себе – ми виходимо представляти кожного українця, кожну людину, яка бореться за нашу країну та свободу. Ми будемо з гордістю нести наш Прапор, що б не трапилося і з якими труднощами ми не зіткнулися б. Ми боротимемося за нас, за Україну та за наших людей! Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб прославити Україну ще більше. Щоб про Україну говорили ще більше. Щоб не забули, що війна в Україні ще не закінчилась!» – цитує пресслужба слова Олесі Гецко.

Олександр і Олеся проживають в Ірпені разом із батьками. У цьому році вони відзначили 25-річний ювілей своєї спортивної діяльності, 16 років пара виступає разом. За цей період ірпінські танцюристи неодноразово ставали переможцями, фіналістами та півфіналістами найпрестижніших міжнародних змагань. Зокрема, у 2011 і у 2012 рр. вони здобували перемоги на чемпіонаті світу WDC AL, у 2021 р. стали чемпіонами конкурсу бальних танців «Blackpool Dance Festival» – одного з найвідоміших у світі. Їхні імена назавжди викарбувані на чемпіонському кубку, який протягом року знаходився в Україні та був переданий у травні 2022 р. в англійське місто Блекпул, де проводяться змагання, наступному чемпіону.

Нагадаємо, днями вихованці ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо» виступили у фіналі чемпіонату світу з танцювального спорту серед команд формейшн у Німеччині й посіли п’яте місце


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300