Реклама

Цієї осені ірпінцям презентують концепцію міського громадського транспорту

Photo 2023 08 04 10 39 49

В Ірпені будуть розвивати міський та міжміський транспорт. Вже цієї осені ірпінцям презентують концепцію міського громадського транспорту. Про це журналістам ITV повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Ми цієї осені зробимо презентацію концепції місцевого громадського транспорту. І далі будемо рухатися до концепції громадського транспорту міжміського — Ірпінь-Київ. Ми розуміємо, що є велика проблема із електричками, бо вони не так часто, як потрібно, ходять. І, звичайно, є незадовільне, я вважаю, на сьогодні сполучення між пригородом і містом Київ маршрутками. Повинні вже ходити нормальні, європейської якості автобуси, які будуть з кондиціонерами, які будуть якісні, де будуть тільки сидячі місця. Великі, а не оці маленькі, душні маршрутки. Я впевнений, вже незабаром це зміниться. Ці маршрутки відійдуть, як історія епохи радянського союзу» , — зазначив міський голова.

Нагадаємо, у травні транспортний комітет Irpin Reconstruction Summit представив «Стратегію мобільності та розвитку транспортної інфраструктури.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама