Реклама

У будинках нововиявлених хворих на СОVID-19 у Приірпінні провели дезінфекцію

У будинках нововиявлених хворих на СОVID-19 у Приірпінні провели дезінфекцію

У двох жительок Ірпінського регіону на Київщині, в яких учора виявили коронавірус, хвороба має легку форму, вони перебувають на самоізоляції. У будинках, де живуть ці жінки, провели дезінфекцію. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«На жаль, вчора ми отримали сумну новину – у нашому регіоні зареєстровано 2 нових випадки захворювання на коронавірус. Одна людина з Ірпеня, друга – з Ворзеля. Хвороба протікає у легкій формі. Люди залишаються вдома на самоізоляції і контактують з лікарем. Сьогодні у тих будинках, де вони живуть, ми провели дезінфекцію», — зазначив Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, дезінфекційні заходи в місті надалі продовжуватимуть «силами додаткової бригади, яку створили в КП «УЖКГ «Ірпінь»».

Нагадаємо, станом на сьогоднішній день у Приірпінні зафіксовано три випадки COVID-19. Відомо, що обидві жінки, в яких коронавірусну інфекцію виявили вчора, нещодавно повернулися з-за кордону.

Уперше коронавірус був діагностований у регіоні 24 березня у вагітної мешканки Ірпеня, яка вже народила дитину й зараз перебуває в Білій Церкві.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!