У День Святого Миколая в Ірпені вручать грошові сертифікати сім’ям і дітям, які потребують підтримки

Photoeditorsdk Export 2021 12 18t172033.146

У неділю, 19 грудня, під час святкування на центральній площі Ірпеня з нагоди Дня Святого Миколая будуть вручені грошові сертифікати дітям і сім’ям, які потребують підтримки.

Зокрема, сертифікати на 5 тисяч гривень від спонсорів свята – Товариства «Відважних» та Інвестиційної групи «Молодість» – отримають дві багатодітні ірпінські родини, одна з яких потрапила в складні життєві обставини (втратила годувальника), а іншій необхідні кошти на післяопераційну реабілітацію дитини. Ще один такий сертифікат передадуть у дитячий стаціонар Ірпінської лікарні. Гроші будуть використані на придбання речей першої необхідності для дітей, які тимчасово перебувають у медзакладі після того, як вони залишилися без батьківського піклування. На сьогодні в лікарні троє таких малюків.

Нагадаємо, в неділю о 17:00 на центральній площі Ірпеня засвітиться вогнями головна ялинка міста та відкриється «резиденція Святого Миколая». На дітей чекає розважально-анімаційна програма, безкоштовні атракціони й подарунки від спонсорів. Також там запрацює Новорічна пошта, за допомогою якої діти зможуть надсилати листи Дідові Морозу. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300