У дитини, народженої ірпінчанкою, інфікованою COVID-19, не виявили коронавірусу

Photoeditorsdk Export 2020 04 01t154026.266

Лабораторний аналіз біоматеріалу дитини, яку народила хвора на COVID-19 ірпінчанка, не виявив коронавірусу. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

«Сьогодні прийшов результат ПЛР-діагностики новонародженого від жінки з міста Ірпінь, хворої на COVID-19. На щастя, аналіз негативний. Дитина почувається добре, залишається під наглядом наших лікарів. Через декілька днів зробимо повторний аналіз», — написав Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Він нагадав, що станом на 1 квітня в Ірпінському регіоні зафіксовано 44 підозри на коронавірусну інфекцію; у 19 випадках отримано негативний результат ПЛР-аналізу, 21 зразок досліджується. Кількість лабораторно підтверджених випадків COVID-19 на території Ірпінської міської ради не змінилася: 2 — в Ірпені, по одному — у Ворзелі та Гостомелі. Одна підозра підтвердилася в сусідній Бучі.

«Друзі, бережіть себе, максимально самоізолюйтеся», — додав Олександр Маркушин.

Як повідомлялося, 25 березня жителька Ірпеня, яку з коронавірусною хворобою госпіталізували в Білій Церкві, народила хлопчика. Наступного дня його привезли з білоцерківського пологового будинку в Ірпінь.
 
Як зазначав головний лікар Ірпінського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський, світовий досвід свідчить, що хворі на COVID-19 вагітні жінки нерідко народжують здорових дітей.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300