Реклама

У КОДА створять Каталог відновлення Київщини у 2022 році

У КОДА створять Каталог відновлення Київщини у 2022 році

Під час брифінгу у КОДА перший заступник очільника адміністрації Микола Бойко анонсував створення Каталогу відновлення Київщини за 2022 рік. У цьому документі зберуть повну інформацію щодо відновлених об’єктів минулого року за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету.

За 2022 рік за кошти із резервного фонду держбюджету на Київщині було відновлено більше 1000 об’єктів. За один рік було витрачено понад 700 мільйонів гривень.

«Позиція Київської обласної державної адміністрації — прозора діяльність та відповідальність перед жителями нашого регіону. Наразі розробляється каталог по всім зробленим об’єктам за 2022 рік за кошти держбюджету України. Щоб кожний охочий зміг з ним ознайомитися, подивитися той або інший об’єкт, подивитися що було зроблено, де були вставлені вікна, де дахи, де ремонт доріг, за яку суму коштів це було здійснено, ким було здійснено, а також отримати інформацію, як виглядав об’єкт до ремонту і як він виглядає зараз», — зазначив Микола Бойко.

Також заступник очільника КОДА додав, що відтепер уся діяльність буде висвітлюватися на сайті державної адміністрації.

«Наше основне завдання — бути прозорими, відвертими, чесними, порядними до кожного жителя нашого регіону», — наголосив Микола Бойко.

Нагадаємо, вчора, 25 липня, очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко ініціював перевірки усіх тендерів та закупівель, що стосуються відбудови Київщини. З відповідним проханням очільник звернувся до правоохоронних органів.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!