У Лондоні провели круглий стіл «Зруйнований, але нескорений Ірпінь»

Photoeditorsdk Export

На базі Університету Лафборо (Loughborough University) в Лондоні відбувся круглий стіл «Зруйнований, але нескорений Ірпінь», темою якого була міжнародна допомога у відновленні Ірпеня та інших українських міст після деокупації. У його роботі взяли участь перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук і начальник відділу містобудування та архітектури Ірпінської міськради Михайло Сапон (вони долучилися до обговорення в онлайн-режимі) та керівниця проєктного офісу «Irpin Reconstruction Summit» (IRS) Ірина Ярмоленко. Про це повідомляється на сторінці IRS у фейсбуці.

Також учасниками круглого столу були співорганізаторка івенту – представниця університету, авторка дослідження людського капіталу переселенців Вікторія Старцева, засновниця «ClearHub», стипендіатка Інституту клімату «Blockchain» Анна Побережна, яка зараз працює над панеллю Київської області та IRS у Британії, експертка з комунікацій Іветта Делікатна, спеціалістка з конфліктної чутливості і миротворчості Джеремая Янг, письменниця та старша юристка платформи «Global Women Leaders Strategic Philanthropy» Тріша Де Бургчрейн та низка інших міжнародних експертів.

Круглий стіл відбувся за підтримки голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка та Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

«Захід був організований надшвидкими темпами та проводився в гібридному форматі, частина учасників та гостей долучилися до нас онлайн. Але результатами події ми дуже задоволені, бо це дає нам підґрунтя для того, щоб розбудовувати сильну мережу і допомагати іншим містам – ми представили IRS як пілотний проєкт для інших міст України. Я, як керівниця проєктного офісу IRS, проводжу суперактивну розбудову нетворкінгу. Шукаю контакти архітектурних, будівельних, фінансових груп у Лондоні, Манчестері, Ліверпулі», – розповіла Ірина Ярмоленко

Вона відзначила, що «Велика Британія готова взяти шефство над відновленням Київської області».

«У Лондоні між нашими урядами вже утворені проєктні робочі групи, і ми, «Irpin Reconstruction Summit», як офіційна робоча група з відновлення міста-героя Ірпеня маємо амбіцію бути активними учасниками цього процесу», – зазначила Ірина Ярмоленко.

Нагадаємо, нещодавно презентація проєкту «Irpin Reconstruction Summit» відбулася в італійському місті Мілані.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300