Реклама

У межах програми “Window program” у спортзалі Державного податкового університету замінили вікна

У межах програми “Window program” у спортзалі Державного податкового університету замінили вікна

Американська організація Global Empowerment Mission у партнерстві з фондом Г. Баффетта допомогла замінити вікна у спортивній залі Державного податкового університету. Це відбулося у межах програми “Window program”. Про це інформують у ДПУ.

В.о. ректора університету Дмитро Серебрянський зустрівся із директором фонду GEM в Україні Андрієм Негричем та керівником “Window program” Олександром Бабенком. Зокрема, вони обговорили майбутню співпрацю щодо відбудови навчального закладу.

“Очільник вишу зазначив, що зустріч була конструктивною, а отримані попередні домовленості дадуть змогу зробити нові кроки на шляху відновлення Державного податкового університету та його повноцінної роботи”,- зауважили в ДПУ.

Варто зазначити, наприкінці травня очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко підписав меморандум про співпрацю із засновником GEM Майком Капонні. За цим документом Київщина має отримати вікна на мільйон доларів для встановлення в будівлях, пошкоджених під час повномасштабного вторгнення. А також ця американська організація допомагає Ірпеню у відбудові приватного сектору на Гостомельському шосе та вулиці Багірова.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!