У реконструйованому дворі в Ірпені спеціальна лабораторія перевірила якість асфальту (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 06 08t154327.461

Товщина асфальтного покриття на щойно реконструйованій прибудинковій території по вул. Котляревського в Ірпені (Київщина) перевищує передбачену проєктом норму. Про це свідчать результати вимірювань, проведених сьогодні працівниками спеціалізованої лабораторії.  

«Спеціальна лабораторія перевірила якість асфальту, який поклали в оновленому дворі на вулиці Котляревського, 54а. За проєктом там передбачена товщина асфальтного покриття 5 см, і усі взяті зразки навіть перевищують цю норму», – повідомив у соцмережі Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Співробітники лабораторії взяли в чотирьох точках подвір’я проби асфальту – керни. З’ясувалося, що товщина шару покриття становить у середньому 6,5–7 см, а подекуди сягає 7,5 см. За словами мера, згодом перевірять ще й щільність асфальту. 

Олександр Маркушин також показав на відео реконструйовану прибудинкову територію, де залишилося встановити лавки, дитячий майданчик і сміттєвий майданчик закритого типу та пофарбувати бордюри. Міський голова відзначив, що біля будинку з двох боків облаштували додаткові паркомісця для автомобілів.  

«У мікрорайоні СМУ ми плануємо ще в цьому році відремонтувати чотири прибудинкові території», – додав Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300