У суботу на ірпінській набережній виступить гурт «In Signs»

Photo925

У суботу, 15 травня, о 22:00 на ірпінській набережній виступить український гурт «In Signs». Концерт відбудеться перед нагородженням переможців велоперегонів «GRVL200 – Ірпінь 2021». Про це редакції ITV повідомили організатори змагань.

Гурт «In Signs» існує шість років, грає пост-грандж із елементами інді-музики. Виступає на найпопулярніших концертних майданчиках столиці. Композиції команди звучать в ефірі радіостанцій Європи й Канади, а на потоковому радіо «Spotify» їх слухають більш ніж у 80 країнах світу.

Нагадаємо, веломарафон «GRVL200 – Ірпінь 2021» стартує на ірпінській набережній 15 травня о 10:00. Спортсмени змагатимуться у двох категоріях: «gravel bike» (велосипеди типу циклокрос, гревел, турінг, МТБ дроп бар, монстеркрос із кермом «баран» або «dropbar») і «bicycle» (велосипеди будь-яких типів). У кожній категорії буде шість призових місць – по три для жінок і чоловіків. Велосипедисти проїдуть близько 220 кілометрів кільцевим маршрутом – лісовими, польовими й асфальтованими дорогами. На подолання всієї дистанції вони матимуть не більше 24 годин, проте, як очікується, найшвидші учасники фінішують уже в суботу ввечері.

Станом на 8 травня для участі в перегонах зареєструвалося 100 спортсменів – це максимальна кількість, передбачена умовами змагань.

Як повідомлялося, після старту учасників заїзду на набережній розпочнеться розважально-спортивна програма, під час якої дорослі й діти на велосипедах і самокатах зможуть позмагатися у швидкості й спритності. На місці старту буде розташована кемпінг-зона, працюватиме виставка гревел-велосипедів і велоаксесуарів, фудкорт, спорт-бар тощо. 

Генеральним спонсором спортивного свята виступило товариство «Відважних».

                                                        
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300