У Всеукраїнському театральному фестивалі «Маленький принц» в Ірпені візьмуть участь 13 колективів

Photoeditorsdk Export 2021 05 14t143016.378

У Всеукраїнському театральному фестивалі для дітей та молоді «Маленький принц», який відбудеться в Ірпені на Київщині 5–6 червня, візьмуть участь 13 колективів із різних міст України. Про це повідомляється на сторінці фестивалю у фейсбуці.

«Завершився прийом заявок на участь у Всеукраїнському театральному фестивалі для дітей та молоді «Маленький принц». Ми з радістю чекаємо в Ірпені 13 колективів з різних міст України! 24 театральні номери покажуть нам діти на великій сцені Ірпінського будинку культури. Будуть представлені різні жанри та різні вікові групи учасників від 6 до 20 років», – зазначається в повідомленні.

Організовує фестиваль ірпінський театр «Руда Ворона» за підтримки міської ради, відділу культури, національностей і релігій ІМР, Центрального будинку культури Ірпеня та інформаційного агентства ITV. Генеральний спонсор фестивалю – товариство «Відважних», спонсор – «Global Development Ukraine».   

Нагадаємо, 28–29 травня театр «Руда Ворона» проведе у Ірпені фестиваль звітних вистав «Рудий Фест». Протягом двох днів глядачі зможуть переглянути 19 постановок. Генеральним спонсором заходу також виступило товариство «Відважних». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300