Реклама

В Ірпені почали утеплювати фасад дитсадка «Джерельце»

В Ірпені почали утеплювати фасад дитсадка «Джерельце»

За підтримки благодійників в Ірпені почали утеплювати фасад дитячого садка «Джерельце». Завершити роботи планують до вересня. Про це повідомив директор закладу Олексій Кучинський.

«Завдяки ГО «Народна допомога України», у рамках проєкту «Допомога у ранньому відновленні сім’ям та громадам, що постраждали у Бучі, Ірпені та Гостомелі у партнерстві з «Volkshilfe Osterreich» за фінансової підтримки «Nachbar in Not» та «Arbeiterwohlfahrt International» у нашому закладі будуть створені комфортні умови для юного покоління. Діткам буде тепло, затишно перебувати та навчатися у своєму улюбленому закладі. Щира подяка від батьків, вихованців та колективу закладу», — дякує директор.

Зараз усі вихованці дитсадка на канікулах, а вже з вересня близько 90 дітей будуть навчатися у комфортних умовах в утепленому дитсадку.

Нагадаємо, також наразі триває утеплення Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст». Такі роботи у навчальному закладі проводить азербайджанська компанія «SOCAR», яка раніше допомогла відбудувати пошкоджений після бойових дій ліцей.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!