В Ірпені презентував свою книгу вчений із Гарварду і Світового банку

70654158 10157422765112141 5458414438304448512 O

Доктор соціології, викладач Школи управління ім. Джона Кеннеді при Гарвардському університеті, провідний науковець із соціальних питань у групі досліджень розвитку Світового банку (Вашингтон, США) Майкл Вулкок презентував в Ірпені книгу «Будівництво спроможності держави». Презентація відбулася в Центральній міській бібліотеці.

Майкл Вулкок написав цю книгу в співавторстві з докторами наук, колегами зі Світового банку Меттом Ендрюсом і Лантом Притчеттом. Вона побачила світ у видавництві «Oxford University Press» у 2017 р. Цього року праця була видана в українському перекладі.

Як відзначила в. о. Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй, яка взяла участь у презентації, книга «Будівництво спроможності держави» користується популярністю в наукових та ділових колах США. Зокрема, як писав журнал «The Economist», засновник корпорації «Microsoft» Білл Ґейтс використовував роботу Вулкока для класифікації проблем, із якими працює «Gates Foundation».

Анастасія Попсуй зазначила, що презентація книжки відбулася в Ірпені за ініціативи ГО «Еліта Держави», яку очолює Ольга Піддубчак.

На зустрічі також були присутні засновники «Аспен Клубу» Юрій Буздуган і Олена Скоморощенко, народний депутат України Володимир Воронов, віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців Денис Красніков, директор Департаменту суспільних комунікацій Київської міської держадміністрації Роман Лелюк, керівник видавництва «Саміт-Книга» (де був виданий український переклад «Будівництва спроможності держави») Іван Степурін, представники Ірпінської міської ради, лідери громадських об’єднань.

Нагадаємо, Майкл Вулкок є автором (співавтором, редактором) 10 книжок та більш ніж 80 журнальних статей і книжкових розділів.

Фото Світлани Шилової

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300