В Ірпені проведуть флешмоб-прибирання

625cd29c208cdfadf97364bbd53c1c70

28 вересня в Ірпені відбудеться флешмоб «Stars Eco Challenge, plogging» із прибирання місцевості від сміття, повідомляє сайт міської ради. Флешмоб буде проведений з ініціативи громадської організації «Епіцентр — дітям».

Вихованці соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» провели флешмоб із прибирання місцевості в місті Тернопіль та передали «челлендж» (виклик) партнеру школи – компанії «Кока-Кола Беверіджиз», яка, у свою чергу, провела 21 вересня аналогічний захід у Києві й передала «челлендж» Ірпеню.

У повідомлені зазначається, що «проведення таких флешмобів — це привернення уваги громадськості до екологічних проблем краю; як показує досвід, із допомогою відомих людей, зірок спорту, блогерів, журналістів ми отримуємо значний поштовх для їхнього вирішення».

Флешмоб в Ірпені відбудеться за участю вихованців школи Фонду «Реал Мадрид», Товариства Червоного Хреста України, бізнес-структур, ЗМІ та всіх охочих.

Місце і час збору участників: вул. Шевченка (центральна площа), 14.00. Контактна особа – Олена Вітер (тел. (068)9795242).

Нагадаємо, в липні ц. р. був підписаний меморандум між Ірпінською міською радою та ГО «Епіцентр – дітям» про створення в Ірпені першої на Київщині соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид».

Також нагадаємо, що комунальне підприємство «Муніципальна варта» закликало ірпінців 28 вересня взяти участь у толоці на території гідрологічного заказника місцевого значення «Криничка».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300