В Ірпені стане менше перебоїв із електропостачанням, – Маркушин

244098020 2020143651494169 8921709249958530565 N

У результаті реконструкції підстанції «Гостомель», яка зараз відбувається, покращиться електропостачання Ірпеня. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Нещодавно відвідав підстанцію «Гостомель», де «ДТЕК Київські регіональні електромережі» проводить реконструкцію. Під час мого візиту на підстанції вже був встановлений новий трансформатор. Усього їх буде два по 25 МВт кожен – а це збільшення потужності «Гостомеля» більш ніж на половину. Що це дасть нашому місту? Перш за все, розвантажиться підстанція «Ірпінь», яка несе основне навантаження із забезпечення міста електроенергією. По друге, буде менше перебоїв з електропостачанням та підвищиться якість послуг, які надають енергетики», –зазначив мер на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, «в ДТЕК пообіцяли, що завершать реконструкцію підстанції вже у жовтні поточного року».

«Надалі триматиму на контролі завершення реконструкції підстанції «Гостомель» та говорити з керівництвом ДТЕК про нові важливі для нашого міста інфраструктурні проєкти. Мережі – важлива складова інфраструктури. І важливо, що ДТЕК, розуміючи потреби міста, що активно розвивається, проводить «Велике оновлення мереж»», – підкреслив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, наприкінці серпня завершився процес передачі на баланс компанії «ДТЕК Київські регіональні електромережі» безхазяйного електрокабелю, який неодноразово ставав причиною знеструмлення ірпінського мікрорайону «Синергія».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини! 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300