В Ірпені символічним флешмобом зустріли День єднання

Photo 2023 02 16 10 17 38

У День єднання ірпінці зібрались на центральній площі міста та розгорнули прапор України великого розміру, як символ єдності і незламності українського народу.

У флешмобі взяли участь члени Ірпінської молодіжної громадської ради, працівники виконавчого комітету ІМР і депутати міськради. Також доєднався й Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Єднання — це коли ми радіємо кожній Перемозі Збройних Сил України. І коли кожна родина чекає Велику Перемогу! Єднання — це коли люди турбуються один про одного у бомбосховищах та пунктах незламності. І коли кожен працює над тим, щоб зберегти Україну. Єднання — це коли вся громада стала на захист рідного міста Ірпінь. І коли Ірпінь став світовим форпостом Нескореності та свободи. Єднання — це коли ми маємо зовнішнього ворога. І коли знаходимо в собі сили об’єднатися всередині країни! Ми всі — єдині. Ми — українці. І ми уже переможці! », — написав Олександр Маркушин у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, минулого року у перший для країни День єднання мешканці Ірпеня зібрались на центральній площі міста, щоб показати єдність українського народу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300