В Ірпені триває добудова дитсадка «Віночок»

Photo 2023 03 23 16 44 47

В Ірпені продовжується реконструкція та добудова дитячого садочка «Віночок», що на вулиці Київській, 18. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня та засновник Irpin Reconstruction Summit Володимир Карплюк.

Будівельні роботи вже на фінішній прямій — завершують фарбувати стіни, облаштовувати басейн та кабінети.

Володимир Карплюк нагадав, що у січні команда Irpin Reconstruction Summit залучила для відбудови ДНЗ «Віночок» 500 000 євро від португальського міста-побратима Ірпеня Кашкайша. Наразі ці гроші вже передані підрядній організації, яка займається будівництвом навчального закладу.

«Персонально дякую проектному менеджеру IRS Ірині Ярмоленко за організацію успішної взаємодії з мерією міста Кашкайш, яка дала конкретний результат для нашого міста»,— додав Володимир Карплюк.

Варто зауважити, що будівництво ірпінського дитсадка «Віночок» розпочалося у квітні 2021 року. Введення його в експлуатацію було заплановано на травень 2022, але ці плани зруйнувалися через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Нагадаємо, в Ірпені почали відбудову Ліцею №3, який найбільше серед освітніх закладів громади постраждав під час бойових дій у місті. Відбудова відбувається завдяки фінансуванню UNICEF. На це виділено 4,8 мільйонів євро.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300