В Ірпені відновив роботу дитсадок «Знайко»

323 (1)

2 січня після проведення ремонтних робіт в Ірпені відновив роботу ще один дитячий садок – «Знайко». Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці заступниця міського голови Юлія Устич.

Вона відзначила, що під час бойових дій будівля закладу зазнала значних руйнувань, були вибиті майже всі вікна, пошкоджені покрівля, фасад, вхідні та міжкімнатні двері, гумове покриття майданчиків та ігрові вуличні павільйони.

«На даний час завдяки зусиллям Ірпінської міської ради відновлено будівлю садочка, а також відремонтовано і облаштовано усім необхідним для безпечного перебування дітей приміщення для укриття», – розповіла заступниця мера.

Юлія Устич зазначила, що за підтримки Департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації дитсадок отримав сучасний мультимедійний комплекс: інтерактивну дошку, короткофокусний проєктор та комп’ютер. Комплект оснащений освітнім програмним забезпеченням «Smart-кейс учителя» та «Логопедія», а також навчально-методичними матеріалами для дітей старшого дошкільного віку.

Нагадаємо, відновити дитсадок «Знайко» допоміг уряд Австрії. У грудні делегація австрійського Міністерства закордонних справ передала закладу генератор.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300