В Ірпені засяяла вогнями головна ялинка міста (фото)

Photoeditorsdk Export 2021 12 19t213715.196

На центральній площі Ірпеня (Київщина) засяяли вогні на головній ялинці міста та відкрилася резиденція святого Миколая. Містян привітали Миколай Чудотворець і міський голова Олександр Маркушин.

«Від себе, від нашої управлінської команди та депутатського корпусу хочу привітати вас із таким прекрасним і добрим святом – Днем святого Миколая! Хочу побажати вам усім любові й здоров’я. Я впевнений, що наші діти в цьому році поважали й слухалися дорослих, викладачів у школах і вихователів у садочках. Бажаю вам, щоб і в наступному році було так само, а святий Миколай обов’язково зробить диво – привітає вас і вручить подарунок! Усіх зі святом, усіх дуже люблю!» – сказав мер.   

Від спонсорів свята – Товариства «Відважних» та Інвестиційної групи «Молодість» – були вручені три грошові сертифікати (кожен на 5 тисяч гривень) сім’ям і дітям, які потребують допомоги. Їх, зокрема, отримали дві багатодітні ірпінські родини, одна з яких втратила годувальника, а іншій необхідні кошти на післяопераційну реабілітацію дитини. Третій сертифікат передали в дитячий стаціонар Ірпінської лікарні. Гроші будуть використані на придбання речей першої необхідності для дітей, які тимчасово перебувають у медзакладі після того, як залишилися без батьківського піклування.

Ще один сертифікат – на безкоштовну новорічну фотосесію – вручили родині, яка перемогла в онлайн-конкурсі новорічних світлин, організованому громадською організацією «Асоціація жінок України «Дія». Приірпіння».

У резиденції святого Миколая діти декламували вірші та співали пісні й отримували за це солодкі подарунки. Резиденція працюватиме щодня до 27 грудня включно.

Поруч із резиденцією встановили скриньку Новорічної пошти, за допомогою якої малюки надсилатимуть листи Дідові Морозу.  

Упродовж вечора присутніх розважали аніматори, які представили програму «Космічний вікенд», та діяли святкові фотозони.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300