В Ірпені заснували й відзначили день вулиці 74-ї Стрілецької дивізії

Photoeditorsdk Export (76)

Жителі вулиці 74-ї Стрілецької дивізії в Ірпені з нагоди завершення її реконструкції вирішили заснувати й відзначити особливе свято – день вулиці. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин. Він та в. о. мера Андрій Літвинов узяли участь у святкуванні.  

«Ось так по-особливому закінчилась капітальна реконструкція дороги по вулиці 74-ї Стрілецької дивізії в Ірпені. З цієї нагоди мешканці влаштували свято і започаткували день вулиці, куди мав честь бути запрошений і я. Дякую за добрі слова, гарний настрій і відчуття справжньої дружної громади, яка любить своє місто!» – зазначив Олександр Маркушин.

Як повідомлялося, ремонтні роботи на вулиці 74-ї Стрілецької дивізії розпочалися минулого року. Замінили всі комунікації, проклали новий водопровід і перепідключили до нього всі будинки, облаштували зливову каналізацію, заасфальтували дорогу, зробили тротуар. Старі лампи вуличного освітлення були замінені на енергоощадні LED-світильники.

«Є вислів «буде й на нашій вулиці свято». На нашій воно відбулося! Багато років поспіль жителі нашої вулиці мріяли про звичайну асфальтовану дорогу… І нарешті в березні 2020 року диво сталося! Сьогодні ми святкували день вулиці. За ініціативою старожилів по-сусідськи організували, дружно зібралися й гарно відзначили цю подію!» – написала в соцмережі одна з місцевих жительок.

Рішення про заснування свята зафіксували в жартівливому «указі громади вулиці 74-ї Стрілецької дивізії». «З нагоди закінчення реконструкції вулиці вважати 7 березня днем вулиці; в день святкування підняти прапор України та міста Ірпінь; рекомендуємо щорічно святкувати цю дату», – сказано, зокрема, в «документі».

Під час святкування жителі вулиці разом із Олександром Маркушиним перерізали символічну стрічку.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300