В Ірпінь з Іспанії їде мобільний пункт обігріву від Juntos por la vida

Photo 2023 02 17 12 02 22

Іспанська благодійна організація Juntos por la vida передала для Ірпінської громади мобільний пункт обігріву. Спеціальний автомобіль уже в дорозі до Ірпеня.

Фургон обладнаний усім необхідним, щоб у разі вимкнення електроенергії в місті, відвідувачі змогли зарядити свої гаджети та зігрітися.

«Авто обладнане автономним обігрівом, що працює із заглушеним двигуном. Інверторними генераторами для зарядки гаджетів, забезпечення гарячими напоями та живлення Старлінку. Крім того, є вуличний газовий обігрівач та автономне освітлення від сонячної батареї», — розповіла журналістам ITV засновниця благодійного фонду «Фундація добрих справ» Надія Філімонова-Скрипка.

Мобільний пункт обігріву передбачає розміщення людей, як всередині у фургоні, так і ззовні – за розкладним столиком.

Слід зазначити, що ірпінська благодійна організація “Фундація добрих справ” уже багато років співпрацює з іспанською організацією Juntos Por la Vida та є своєрідним посередником між іспанськими благодійниками та Ірпінською громадою.

Нагадаємо, нещодавно Juntos Por la Vida надіслала Іріпнській громаді гуманітарну допомогу, зокрема 16 побутових генераторів. А ще раніше передала в Ірпінь сотню буржуйок, що уже доставлені в оселі ірпінців, які цього потребували.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300