Реклама

В Ірпінській міськраді вручили подяки волонтерам і благодійникам (фото)

Photoeditorsdk Export

Сьогодні з нагоди Всесвітнього дня гуманітарної допомоги в Ірпінській міській раді вручили подяки численним волонтерам і благодійникам, які допомагали й допомагають мешканцям громади під час війни. В урочистостях узяли участь мер Ірпеня Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради міста Володимир Карплюк, координатор Гуманітарного штабу Петро Щербина, депутати міської ради.

«Ми зібрали тих, кому завдячує Ірпінська громада. Тих, хто з першого дня війни працював у гуманітарних штабах, хто привозив продукти і медикаменти, хто цілодобово приймав телефонні дзвінки від населення, хто готував гарячі обіди, пік хліб, хто, ризикуючи власним життям, евакуйовував людей та тварин, хто допомагав фінансово, віддавав свій транспорт, своє житло, свої приміщення, і хто зараз продовжує працювати вже над відновленням і відбудовою нашого міста. Мені не вистачить і дня, щоб розповісти про кожного окремо і згадати всіх поіменно. Їх сотні! І всі вони заслуговують найбільшої вдячності і поваги від мешканців нашої громади», – зазначив Олександр Маркушин.

Міський голова наголосив, що «коли вони (волонтери) йшли за покликом свого серця, то не думали про якісь подяки чи відзнаки».

«Коли в наш дім прийшла війна, ці люди почали робити те, що вважали найважливішим у той момент – допомагати своїм землякам… Сьогодні я найбільше хочу, щоб все те добро, яке ви, шановні волонтери, зробили і робите для людей, повернулося до вас сторицею!» – підкреслив мер.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама