В Ірпінському ЦНАПі можна отримати безкоштовну консультацію нотаріуса

Photo 2023 03 16 14 58 57 (2)

Сьогодні в Центрі надання адміністративних послуг Ірпінської міськради безкоштовно консультував нотаріус з 25-річним досвідом роботи – Олена Лєтнєєва. Це відбулося в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Ірпінською міською радою, Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції та Відділенням Нотаріальної палати України в Київській області.

Нотаріус надала мешканцям Ірпінської громади роз’яснення щодо оформлення спадщини, дарування нерухомого майна, складання заповіту, поділ та об’єднання земельних ділянок тощо.

«Такі безкоштовні консультації для населення триватимуть й надалі. Щоб потрапити на прийом до нотаріуса потрібно попередньо записатися. Для цього зверніться на рецепцію у ЦНАПі (вул. Шевченка, 2а) або надішліть запит у довільній формі на електронну пошту [email protected]«, — повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Нагадаємо, згаданий Меморандум між Ірпінською міськрадою та професійною нотаріальною спільнотою було підписано у лютому цього року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300