Володимир Карплюк: Перед виборами опоненти намагаються облити нас брудом і використати правоохоронців (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 09 05t171715.385

З наближенням місцевих виборів опоненти партії «Нові Обличчя» активізували поширення негативу та намагаються залучити до участі в політичному протистоянні правоохоронців. Про це заявив лідер «Нових Облич», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

«Почалися вибори, і наші опоненти замість представлення громаді програми дій, намагаються облити нас брудом і направити на нашу команду правоохоронців… Розпочалася ціла хвиля негативу про Карплюка і про партію «Нові Обличчя», розповідають у фільмах, скільки ми всього вкрали в Ірпені», — зазначив він.

«У мене є кілька питань. Перше: чому ж ви до того, як Карплюк і команда «Нових Облич» управляли містом, мовчали про всіх тих, хто щоденно розкрадав Ірпінь? Друге: якщо ми, за вашими словами, стільки вкрали, то чому ж ця тенденція — відкриття кримінальних справ, вручення підозр — проявляється так дивно: тільки під час виборчих кампаній? Під час минулої виборчої кампанії пан Луценко бігав, вручав мені підозри. Потім пропав — і рік абсолютно жодних питань. Жодного руху по справах, жодного допиту. Зараз знову починається виборча кампанія, і знову починається історія з тим, що старі кримінальні справи поновлюються», — зауважив Карплюк.

За його словами, йдеться про спроби завадити йому спілкуватися з людьми в ході виборчої кампанії.  

«Хтось хоче вручити мені підозри тільки з однією метою — щоби обрати запобіжний захід і не дати мені змоги ходити вулицями й подвір’ями», — наголосив лідер «Нових Облич».

«Я переконаний, що ваші методи, які вже застаріли і є дуже банальними, не спрацюють», — додав він.

Нагадаємо, 3 вересня в ірпінському мікрорайоні СМУ були розклеєні фейкові листівки від імені партії «Нові Обличчя». 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300