Реклама

Володимир Карплюк представив перший випуск авторської програми «Ірпінь Розумний»

Володимир Карплюк представив перший випуск авторської програми «Ірпінь Розумний»

На офіційній сторінці лідера партії «Нові обличчя» Володимира Карплюка у Facebook з’явився перший випуск його авторської програми «Ірпінь Розумний», яку він анонсував минулого тижня.

У цій серії Карплюк розкриває історію конфлікту з мером Бучі Анатолієм Федоруком, причиною якого стали безпідставні посягання останнього на Ірпінську центральну міську лікарню. Розповідається про спроби Бучанської міської влади незаконно відібрати в громади Ірпеня і медзаклад, і міжшкільний навчально-виробничий комбінат та про блокування командою Федорука розбудови лікарні. Також лідер «Нових облич» викриває передумови створення Олексієм Зіневичем та Анатолієм Федоруком пропагандистського телеканалу «Погляд».

Крім того, Карплюк пообіцяв в одному з наступних випусків програми приділити увагу спрямованому проти нього виступу вже колишнього Генпрокурора Юрія Луценка в розпал парламентської виборчої кампанії.

Нагадаємо, презентуючи «Ірпінь Розумний» – «програму для тих, хто вміє думати» – Володимир Карплюк сказав, що її мета – розповісти правду про невдалі спроби політиків та олігархів «нагнути» Ірпінь і змусити його команду платити данину, про те, чому активісти в Ірпені є фігурантами корупційних скандалів, «хто на кого працює і хто кому й за що дає гроші» та хто хоче повернути старі корупційні схеми, які раніше існували в місті.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!