Володимир Карплюк розповів про системні інформаційні маніпуляції опонентів

Photoeditorsdk Export 2019 10 04t133453.816

Вийшов у світ другий випуск авторської програми лідера партії «Нові обличчя» Володимира Карплюка «Ірпінь Розумний». Відео розміщене на сторінці політика у Facebook.

Володимир Карплюк навів кілька прикладів інформаційних маніпуляцій, які системно використовуються опонентами для того, аби ввести в оману ірпінців. Він підкреслив, що автори маніпуляційних матеріалів «кожного дня годують вас негативом, щоби було відчуття, що все точно погано».

Автор програми спростував звинувачення Михайлини Скорик-Шкарівської на адресу першого заступника міського голови Олександра Маркушина, який нібито придбав для себе за бюджетні кошти квадрокоптер. За словами Карплюка, це «добре продумана і спланована провокація, тому що Михайлина могла, як журналіст, спокійно дізнатися про те, що цей квадрокоптер виконавчий комітет міськради передав нашим пожежникам з метою попередження і вчасного гасіння пожеж».

Далі Володимир Карплюк розповів про те, що «той, хто готує інформаційні матеріали народному депутату Олександру Горобцю, однозначно його підставляє». Річ у тім, що на своїй сторінці у Facebook нардеп написав про своє звернення до правоохоронних органів «з метою розібратися з чиновниками, які змінили цільове призначення земель лісового фонду на багатоповерхову забудову» (йдеться про ділянку площею 15 га по вул. Соборній). «Олександр, виходячи з його посту, щиро переконаний у тому, що це зробила Ірпінська міська рада», – зазначив Карплюк та продемонстрував документи – офіційні листи, попередню й нинішню версії генерального плану Ірпеня – які свідчать, що позиція і дії теперішньої міської влади були принципово іншими, а цільове призначення землі в новому генплані змінене з «житлової забудови» на «лісові насадження».

«А тепер згадайте, хто ж саме був проти прийняття нового генерального плану. І чи не мають, випадково, ці люди інтересів у тому, щоби ця земля залишилася під багатоповерхову житлову забудову?» – резюмував політик.

На прикладі реакції опонентів на пости в соцмережах про кращі умови для пасажирів електричок, які добираються зі столиці в Приірпіння (порівняно з іншими районами), він розповів про те, як дехто намагається знівелювати будь-який позитив, який стосується Ірпеня. 

Крім того, Володимир Карплюк прокоментував подану в негативному світлі інформацію про рекордну кількість перших класів в одній із ірпінських шкіл. «У містах, де погано живеться, люди народжують набагато менше дітей. У міста, де погано живеться, люди не їдуть, не мігрують із інших населених пунктів. Однозначно, у нас є проблеми. Однозначно, їх потрібно вирішувати. Але у нас – одне з найкращих міст України, давайте його любити», – сказав лідер «Нових облич».

Нагадаємо, в першому випуску «Ірпеня Розумного» – «програми для тих, хто вміє думати» – Володимир Карплюк розкрив історію конфлікту з мером Бучі Анатолієм Федоруком, причиною якого стали безпідставні посягання останнього на Ірпінську центральну міську лікарню; розповів про спроби Бучанської міської влади незаконно відібрати в громади Ірпеня і медзаклад, і міжшкільний навчально-виробничий комбінат, та про блокування командою Федорука розбудови лікарні. Також лідер «Нових облич» викрив передумови створення Олексієм Зіневичем та Анатолієм Федоруком пропагандистського телеканалу «Погляд».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300