Володимир Карплюк закликав митців долучатися до створення проєкту скульптури «Сила маминих обіймів»

Photoeditorsdk Export 2021 05 12t093056.549

Голова Інвестиційної ради Ірпеня, СEO товариства «Відважних» Володимир Карплюк закликав митців долучатися до створення проєкту скульптури «Сила маминих обіймів».

«Ірпінь – місто мам, щасливих радісних родин. Адже за останні 5 років жодне місто в Україні не мало такої високої народжуваності, як в Ірпені. І невипадково за ініціативою міського голови Олександра Маркушина та депутата міської ради Віолетти Дворнікової на вулиці Ново-Оскольській створюється новий тематичний сквер – сквер Матері. У центрі скверу буде встановлено скульптуру «Сила маминих обіймів». У День матері ми оголосили про початок конкурсу на кращу ідею щодо неї. Запрошую митців долучатися до цього проєкту», – написав Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зазначив, що спонсорами творчого конкурсу, створення та встановлення скульптури виступили товариство «Відважних» і товариство «Молодість». Деталі конкурсу будуть опубліковані на сайтах міської ради і ТОВ «Відважних».

«Бажаю радісної творчості та натхнення митцям, а жінкам – народжувати дітей і відчувати себе щасливими матусями!» – додав Карплюк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300