Володимир Карплюк опублікував відео своїх візитів у прокуратуру й поліцію

Photoeditorsdk Export 2019 10 25t120351.207

Лідер команди «Нові Обличчя» Володимир Карплюк опублікував у соцмережах відеозапис своїх візитів до Ірпінської прокуратури та місцевого відділу поліції. За словами політика, після того, як він очолив список кандидатів від партії на виборах до Ірпінської міської ради, політичні опоненти намагаються чинити на нього тиск через прокуратуру.

«Сьогодні завітав особисто до прокуратури Ірпеня, оскільки отримав інформацію, що мої опоненти замовили прокурорський тиск на мене після реєстрації мене кандидатом в депутати Ірпінської міськради. Вони повернули на посаду прокурора Ірпеня раніше звільненого скандального прокурора Максима Роговенка, якого через любов до комерційної нерухомості називають в народі «Максим Ріелтор». У прокуратурі Ірпеня був слідчий Ірпінської поліції пан Суботін, але ні він, ні жоден співробітник прокуратури не здійснили жодної процесуальної дії: підозру мені не оголосили, повістку не вручили. При цьому прокурор Павлик закрився у своєму кабінеті і не відчиняв мені двері. Таке враження, що потрібно оголосити прокурорів у розшук», — зазначив Карплюк.

«Щоб замовні прокурори не змогли розповідати про те, що я від них переховуюся, я приїхав ще й до поліції Ірпеня, де офіційно зареєстрував моє звернення. У документі я повідомив, що постійно проживаю за адресою реєстрації в місті Ірпінь і щодня проводжу зустрічі у дворах міста. Залишив свій телефон», — розповів політик.

Нагадаємо, раніше Володимир Карплюк заявив, що кожна виборча кампанія вже традиційно починається з оголошення йому підозри прокуратурою. Цього разу йдеться про справу, порушену ще у 2017 році. За словами лідера «Нових Облич», мета таких кроків — домогтися для нього домашнього арешту, щоб завадити його зустрічам із виборцями.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300