Реклама

«Видавництво Старого Лева» та провайдер «DOMINET» долучились до створення різномовної бібліотеки в ІЛІТі

«Видавництво Старого Лева» та провайдер «DOMINET» долучились до створення різномовної бібліотеки в ІЛІТі

«Видавництво Старого Лева» та компанія-провайдер «DOMINET» передали Ірпінському ліцею інноваційних технологій добірки книг для новоствореної різномовної бібліотеки, яку планують зробити найбільшою на Київщині. Про це повідомили на сторінці ІЛІТу в фейсбуці.

«Ми отримали першу, але не останню добірку книг від видавництва. Щиро дякуємо за ваш вклад в нашу ідею та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», — написали в ІЛІТі.

Також там зазначили, що окрім 10-ти книжок, які вже отримали від компанії «DOMINET», передали колективу провайдера ще список книг, які б також хотіли б мати у своїй бібліотеці.

«Нагадаємо, що компанія DOMINET є надійним партнером Ірпінської громади, безкоштовно підключила до інтернету всі Пункти незламності Ірпеня, коворкінг у міській бібліотеці та модульні містечка, надала безкоштовний інтернет для міської системи сповіщення про тривогу», — наголосили в ІЛІТі.

Долучитись до створення бібліотеки можуть всі охочі. Для цього варто звернутись до в.о директора ІЛІТу Марії Гостін за телефоном +380934869833.

Нагадаємо, 14 лютого у День дарування книг в ІЛІТі почали створювати найбільшу на Київщині шкільну бібліотеку іноземними мовами. Перший внесок зробив СЕО Товариства «Відважних», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк разом зі своїм сином Максимом – випускником ІЛІТу. Вони передали ліцеїстам підбірку із 37 книг.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!